Over ons

De advocaten van DE BEIR – VEKEMAN zijn stuk voor stuk pioniers in hun vak, met een niet aflatende drang om zich te onderscheiden in àlle aspecten van hun dienstverlening.

//De advocaten

Colin De Beir

Colin De Beir
   
Colin behandelt binnen het kantoor de dossiers die te maken hebben met milieurecht en vastgoed.

Bekijk profiel

Veerle Vekeman

Veerle Vekeman
   
Veerle is binnen het kantoor uw aanspreekpunt voor alles wat betreft ruimtelijke ordening & planning, vastgoed en agrarisch recht.

Bekijk profiel

//Het kantoor

DE BEIR – VEKEMAN
Advocaten in omgevingsrecht
Wij, Colin De Beir en Veerle Vekeman, zijn beiden actief in het milieurecht respectievelijk de ruimtelijke ordening en stedenbouw sedert 1999.

Wij genoten onze opleiding binnen Vlaanderens grootste advocatenkantoor actief in de materie van het milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht, samen het omgevingsrecht.

Kantoor DE BEIR - VEKEMANIn 2007 beslisten wij om samen de grote sprong in het onbekende te wagen, ontsproten aan het ‘alles kan beter’-gevoel, dat wij concreet wensten te vertalen in elke fase van onze dienstverlening.

Volledige focus op milieurecht èn ruimtelijke ordening en stedenbouw (nu samen het omgevingsrecht): daar gingen we voor.

Niet in het minst omdat wij ervan overtuigd waren (en méér dan ooit zijn) dat de synergie tussen onze specialisaties een absolute meerwaarde kon betekenen: 1 + 1 is 3.

DE BEIR – VEKEMAN wordt geraadpleegd door steden en gemeenten, industrie, KMO’s, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, particulieren én collega-advocaten actief in andere rechtstakken.

Tot binnenkort.

Veerle Vekeman

Colin De Beir


//Onze diensten

DE BEIR – VEKEMAN wordt geraadpleegd door een zéér uiteenlopend cliënteel omtrent àlle facetten van het omgevingsrecht, waarin het kan terugvallen op een jarenlange ervaring.

  • Omgevingsrecht

    • Milieurecht
    • Ruimtelijke ordening & stedenbouw
    • Vastgoed
    • Agrarisch recht

Bekijk onze specialisaties in detail